Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Det kvalitetsbevidste møbelsortiment i Køge
 

HJEMME HOS Zebra Møbler i Køge finder du et kvalitetsbevidst sortiment af senge, madrasser, sofaer, lænestole, spiseborde og -stole, reoler, klædeskabe, kommoder med mere. Vi har også et stort udvalg i seniormøblerstole, sofaer og senge. Vores sortiment er udvalgt fra flere forskellige møbelproducenter – heraf mange danske – så du kan få præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv du lever hjemme hos dig.

Personlig service siden 1979
HJEMME HOS Zebra Møbler åbnede i Køge i 1979, så vi har både lang tradition og stor erfaring med at yde personlig service ud fra vores møbelfaglige ekspertise. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse og blive inspireret i vores 1.200 m2 store møbelhus. Vi er en del af HJEMME HOS, der er et samarbejde mellem uafhængige, danske møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Du kan også finde HJEMME HOS Zebra Møbler ved Holbækmotorvejens afkørsel 10 i Roskilde.

Inspirerende møbeludstilling lige før Køge
HJEMME HOS Zebra Møbler i Køge ligger i Lellinge lige vest for byen. Her finder du 1.200 m2 inspirerende møbeludstilling. Placeringen mellem Sydmotorvejens afkørsel 33 og Vestmotorvejens afkørsel 33 gør det nemt at komme hertil fra hele Østsjælland omkring Køge, Bjæverskov, Herfølge, Karise, Faxe og hele Stevns. 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123